Ontwerp-omgevingsvergunning – Op de Bies 43 te Schimmert

Burgemeester en wethouders van Nuth maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het adres Op de Bies 43 te Schimmert ten behoeve van:

  • de sloop van aanwezig kassen;

  • het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening;

  • de bouw van een nieuwe paardenstal.

De voorgenomen activiteiten zijn vergunningspichtig en in strijd met het vigerende bestemmingsplan. De gemeente kan medewerking verlenen op basis van artikel 2.1, 2.2, 2.10 en 2.12 Wabo.

Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken, die redelijkerwijs noodzakelijk mogen worden geacht voor een beoordeling, zal met ingang van 11 augustus 2011 tot 22 september 2011 ter inzage worden gelegd in het gemeentehuis van Nuth aan het Deweverplein 1 te Nuth; elke werkdag van 8.30–12.00 uur en op donderdag tevens van 14.00–17.00 uur.

Binnen voormelde periode kan door eenieder schriftelijk zienswijze worden ingebracht ten aanzien van het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Nuth, Postbus 22000, 6360 AA te Nuth. Binnen voormelde periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Hiervoor zal desgevraagd een hoorzitting worden georganiseerd indien hiertoe tijdige en dus uiterlijk binnen twee weken na aanvang van de inzage een verzoek bij het Wabo-loket van de gemeente Nuth wordt gedaan. Dit kan via telefoonnummer: 045-5659169 of per e-mail via wabo-loket@nuth.nl. Bij dit loket kan men op voormelde tijdstippen ook terecht voor de ter inzage gelegde stukken, eventuele afschriften van stukken (tegen vergoeding van de legeskosten), nadere informatie over de aanvragen, procedures e.d. Tegen een definitieve beschikking kan slechts beroep worden aangetekend door belanghebbenden die ook zienswijzen over het ontwerpbesluit hebben ingebracht.

Nuth, 10 augustus 2011

Naar boven