Bekendmaking ontwerpbesluit Omgevingsverordening Overijssel 2009

Gedeputeerde Staten van Overijssel maken bekend dat zij voornemens zijn ontheffing te verlenen op grond van artikel 2.7.6 lid 4 van de Omgevingsverordening Overijssel 2009 ten behoeve van het plan voor de bouw van een woning in de Ecologische Hoofdstructuur (EHS), gemeente Steenwijkerland.

Ontheffing van de Omgevingsverordening voor dit plan is nodig omdat binnen de EHS in beginsel geen woningbouw is toegestaan. Het verlenen van een ontheffing is mogelijk als het gaat om een kleinschalige ingreep en als aan de gestelde voorwaarden in de Omgevingsverordening is voldaan. De realisatie van het plan voldoet aan de gestelde voorwaarden.

Het ontwerpbesluit tot verlening van deze ontheffing ligt conform afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht met ingang van 8 augustus 2011 voor een periode van 6 weken ter inzage. Voor belanghebbenden bestaat de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn gedurende de periode van terinzageligging in te zien in het provinciehuis, Luttenbergstraat 2 te Zwolle, maandag t/m vrijdag van 9.00–17.00 uur. Zienswijzen kunnen naar keuze mondeling of schriftelijk worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen dienen gemotiveerd en ondertekend vóór afloop van de termijn van terinzageligging te worden gestuurd naar Gedeputeerde Staten van Overijssel t.a.v. de heer A. van Maurik, eenheid RWB, Postbus 10078, 8000 GB te Zwolle. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met het secretariaat van team Realisatie (telefoon 038 499 80 90).

Naar boven