Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Achter-Oventje 29’ Zeeland

Burgemeester en Wethouders van Landerd maken bekend dat de gemeenteraad van Landerd op 30 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Achter-Oventje 29’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied omvat het perceel Achter-Oventje 29 te Zeeland. Het bestemmingsplan beoogt de bouw van een tweede bedrijfswoning mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 15 augustus 2011 tot en met 26 september 2011 ter inzage tijdens kantooruren tussen 09.00 en 12.00 uur of op afspraak bij de afdeling VROM, Kerkstraat 39 te Zeeland. Het bestemmingsplan kunt u ook inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.landerd.nl.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Tijdens de termijn van terinzagelegging kan tevens, indien een beroepschrift is ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling VROM, telefoonnummer 0486-458194 (bureau Vergunningen) van de gemeente Landerd.

Het gemeentebestuur van Landerd.

Naar boven