Kennisgeving Wet geluidhinder/Ontwerpbesluit hogere waarden besluit industrielawaai

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken bekend, dat het volgende ‘ontwerpbesluit hogere waarden’ op grond van de Wet geluidhinder (in verband met de voorgenomen projectbesluit artikel 3.10 Wro) voor het volgende bouwplan ter inzage ligt:

  • IJsseldijk 339: het bouwen van een woning (Ontwerpbesluit hogere waarden besluit industrielawaai).

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit, het akoestische onderzoeksrapport en de overige stukken van 27 januari 2011 tot en met 9 maart 2011 inzien bij het Publiekscentrum van de gemeente Krimpen aan den IJssel, Raadhuisplein 2. (Zie voor de openingstijden het colofon.)

Indien daarom telefonisch wordt verzocht, kunnen de stukken in de bovengenoemde periode ook buiten kantooruren worden ingezien in het raadhuis van Krimpen aan den IJssel, tel: (0180) 540655.

Zienswijzen

Wanneer u zienswijzen hebt over de inhoud van het ontwerpbesluit, kunt u deze tot en met 9 maart 2011 naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders.

U kunt te zijner tijd alleen beroep tegen het besluit instellen als u zienswijzen hebt ingebracht tegen het ontwerpbesluit. Dit is ook mogelijk als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet verweten kan worden dat u zienswijzen hebt ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Naar boven