Ontwerp projectbesluit, ontwerpbouwvergunning IJsseldijk 339

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken – ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht – bekend dat met ingang van27 januari 2011gedurende zes weken het ontwerpprojectbesluit (ex artikel 3.10 Wro) en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken voor het volgende plan ter inzage liggen:

  • IJsseldijk 339: het realiseren van één woning met dubbele garage en hekwerk.

Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken liggen bij het publiekscentrum in het raadhuis van de gemeente Krimpen aan den IJssel, Raadhuisplein 2, 2922 AD te Krimpen aan den IJssel ter inzage. De openingstijden zijn: op werkdagen van 8.30–12.30 uur (en woensdag tot 16.00 uur). Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente www.krimpenaandenijssel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning kenbaar maken aan burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel, Postbus 200, 2920 AE te Krimpen aan den IJssel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer: 0180-540655. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen naar dit telefoonnummer.

Krimpen aan den IJssel, 26 januari 2011

Naar boven