Projectbesluit en bouwvergunning 2 woningen Linderweg

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.11 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning voor de bouw van 2 woningen aan de Linderweg te Eckelrade ter inzage liggen.

Het projectgebied is gelegen op het perceel kadastraal bekend gemeente Margraten, sectie M, nr. 333 en plaatselijk gelegen tussen de bebouwing Linderweg 10 en 12, en zoals weergegeven op de bij het besluit behorende verbeelding. Het project beoogt de bouw van twee woningen onder één kap (inclusief 2 garages).

Het projectbesluit en de bouwvergunning liggen vanaf vrijdag 12 augustus 2011 t/m 22 september 2011 gedurende openingstijden in het gemeentehuis locatie Margraten ter inzage. Tevens kunt u het besluit bekijken op de gemeentelijke website, www.eijsden-margraten.nl en vervolgens actueel → officiële bekendmakingen → ‘Projectbesluit en bouwvergunning 2 woningen Linderweg’.

Van de mogelijkheid om tegen het ontwerpbesluit zienswijzen in te brengen, heeft niemand gebruik gemaakt. Tegen het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning kan binnen de hiervoor genoemde termijn derhalve uitsluitend beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de rechtbank Maastricht, sector Bestuursrecht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht. Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet tenminste bevatten: a) de naam en adres van de indiener; b) de dagtekening; c) een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht; d) de gronden van het beroep.

Degene die een beroepschrift indient, heeft op grond van de voornoemde wet tevens de mogelijkheid om de President van de Rechtbank te Maastricht, Sector bestuursrecht, Postbus 1988, 6202 BZ Maastricht te verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen.

Het is ook mogelijk digitaal beroep in te stellen of een verzoek tot voorlopige voorziening te doen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een electronische handtekening (DigiD).

Eijsden-Margraten, 10 augustus 2011

Naar boven