Vaststelling bestemmingsplan 'Loods Haanweg, gemeente Landgraaf'

Omschrijving

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de Gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 7 juli 2011 het bestemmingsplan 'Loods Haanweg, gemeente Landgraaf' gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld.

Door middel van de bestemmingsplanherziening wordt het geheel vernieuwen van een landbouwloods op het perceel Haanweg ong. (tegenover Haanweg 21), kadastraal bekend als gemeente Ubach over Worms, sectie E, nrs 200 en 201, mogelijk gemaakt.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd. De wijziging heeft betrekking op het herstellen van een abusievelijke onjuistheid.

De digitale versie van het bestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gemeenten zijn verplicht hun ruimtelijke plannen op deze website te publiceren. Alleen deze versie is juridisch bindend.

Daarnaast ligt een afdruk van de (analoge) pdf-versie van het bestemmingsplan (incl. de ambtshalve wijziging) en de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 11 augustus 2011 gedurende een periode van zes weken, tijdens de openingstijden, voor een ieder ter inzage in de Gemeentewinkel, afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Deze stukken zijn tevens te raadplegen op de gemeentelijke website www.landgraaf.nl bij Bekendmakingen.

Indienen beroepschrift en voorlopige voorziening:

Tegen dit besluit kan een belanghebbende op basis van de Algemene wet bestuursrecht, binnen zes weken na bekendmaking hiervan, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Maastricht, Postbus 1988, 6201 BZ Maastricht.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en ten minste de volgende gegevens te bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden voor het beroep.

Zo mogelijk dient een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt, te worden bijgevoegd.

Tevens kan de indiener van het beroepschrift bij de voorzieningenrechter van de rechtbank verzoeken een voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dat vereist, gelet op de betrokken belangen.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven