Ontwerpbestemmingsplan Ganzeakker in Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ganzeakker van 31 januari tot en met 14 maart 2011 (zes weken) ter inzage ligt bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van elf woningen op de hoek van de Ganzestraat en de Rotten in Hapert. Het agrarisch bedrijf aan de Ganzestraat 40 wordt als gevolg van deze ontwikkeling gesaneerd.

Iedereen kan tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u terecht bij de Centrale Balie of contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, januari 2011

Naar boven