Ontwerpprojectbesluit ‘Schoolstraat 12, Oud-Alblas’

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken bekend dat met ingang van 28 januari 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren (ma t/m vr 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) voor eenieder bij het Klant Contact van gemeentekantoor De Waard, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf is in te zien:

  • Het ontwerp van het projectbesluit ‘Schoolstraat 12 Oud-Alblas

  • De concept bouwvergunning

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van de realisatie van een huisartsenpraktijk op locatie Schoolstraat 14 te Oud-Alblas. Medewerking aan de voor het bouwplan gevraagde bouwvergunning is alleen mogelijk worden na het verlenen van een projectbesluit, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening. Het projectbesluit en de bouwvergunning worden voorbereid volgens artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerp van het projectbesluit is tevens in te zien via de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl). Het projectbesluit is digitaal bekend als NL.IMRO.0693.BPABSschoolstr14-OW01.

Gedurende de termijn van terinzageligging bestaat voor eenieder de mogelijkheid om schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, postbus 5, 2970 AA Bleskensgraaf. Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u een afspraak maken met de mevrouw W. Roelen tel. 0184-805 000.

Naar boven