Bekendmaking terinzagelegging ontwerp Structuurvisie ‘Rijsbergen 2020’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zundert maken bekend dat de ontwerp Structuurvisie ‘Rijsbergen 2020’ met ingang van donderdag 11 augustus 2011 op grond van afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken ter inzage ligt.

De gemeente Zundert heeft de afgelopen jaren voor verschillende gebieden en sectoren beleid ontwikkeld dat (een deel van) de kern Rijsbergen behandeld. Ook kent Rijsbergen veel ruimtelijke initiatieven op het gebied van woningbouw. Om sturing te kunnen geven aan de diverse ruimtelijke en programmatische die in het plangebied al aan de orde zijn, of in de toekomst worden verwacht, is het essentieel om de samenhang tussen deze vraagstukken goed in beeld te krijgen. Daarom is de Structuurvisie ‘Rijsbergen 2020’ opgesteld als kaderstellende visie met een doorkijk naar 2030. De visie geeft antwoord op de vraag: ‘Wat voor een kern wil Rijsbergen zijn in 2020 en hoe bereiken we dit?’.

Ter inzage

De ontwerp Structuurvisie ‘Rijsbergen 2020’ ligt vanaf donderdag 11 augustus gedurende zes weken (tot en met woensdag 21 september) voor iedereen ter inzage bij de gemeente, afdeling Strategie en Programmering (Bredaseweg 2 te Zundert) en bij De Koutershof (Koutershof 4 te Rijsbergen). De ontwerp Structuurvisie kan ook worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zundert.nl → Rijsbergen 2020 → nieuws en persberichten

Woensdag 14 september is er een inloopavond georganiseerd in De Koutershof in Rijsbergen tussen 17.00 uur en 21.00 uur, waar iedereen kennis kan nemen van en vragen kan stellen over de ontwerp Structuurvisie.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze omtrent de ontwerp Structuurvisie kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zundert, Postbus 10.001, 4880 GA, Zundert. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie en Programmering via telefoonnummer (076) 59 69 819.

Naar boven