Ontwerpbestemmingsplan overdekte speelvoorziening Plaswijckpark ter inzage

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek maakt bekend dat vanaf 10 augustus 2011 gedurende een periode van zes weken op werkdagen (10 augustus t/m 20 september 2011) het ontwerp van het bestemmingsplan overdekte speelvoorziening Plaswijckpark (met bijbehorende stukken) voor eenieder ter inzage ligt bij:

De secretarie van de deelgemeente Hillegersberg–Schiebroek, Melanchtonweg 100, 3005 GA Rotterdam.

De servicebalie is dagelijks geopend van 9.00 tot 15.00 uur en iedere donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Voor het inzien van het bouwplan buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 461 55 61.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Het projectbestemmingsplan ziet toe op de nieuwbouw van een gebouw in twee bouwlagen. Het plan voorziet in een binnenspeellocatie, een restaurant met bijbehorende opslagruimten, keuken en toiletten.

De voorgestelde ontwikkeling past niet in het bestemmingsplan ‘Kern en Plassen’. Met het onderhavig bestemmingsplan wordt de voorgestelde ontwikkeling mogelijk gemaakt.

Het plangebied is gelegen aan de zuidwestzijde van het park. Hier wordt een binnenspeelvoorziening gerealiseerd met een oppervlakte van circa 2.250 m2. En voor het huidige theehuis wordt een wat ruimere bestemming toegelaten.

Gedurende bovengenoemd termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek, postbus 34020, 3005 GA Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, doen op dinsdag 20 september 2011 ten kantore van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze servicebalie via het telefoonnummer 010-4615561.

De secretaris van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek,

H. Keizer.

Naar boven