Herhaalde (bekendmaking) terinzagelegging ontwerpprojectbesluit Hornbach

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit Hornbach met identificatienummer NL.IMRO.1883.pbhornbach-ON01 met bijbehorende stukken met ingang van 11 augustus 2011 gedurende een periode van zes weken, derhalve tot en met 21 september 2011, nogmaals voor eenieder ter inzage ligt.

Herhaalde terinzagelegging vindt plaats in verband met het ontbreken van het rapport van DHV inzake de toetsing van indirecte verkeershinder en reconstructie Wet geluidhinder van 3 maart 2010 (Sa.C7123.M01) en het mogelijk ontbreken van het verkennend bodemonderzoek van maart 2000 (1557-06147) bij de oorspronkelijke terinzagelegging van de bijbehorende stukken bij het ontwerpprojectbesluit (van 3 maart tot en met 13 april 2011).

Het projectgebied is gelegen aan de Einighauserweg 101 te Geleen (kadastraal bekend: Geleen, sectie I, nr. 646). Het project voorziet in de uitbreiding en nieuwbouw van de tuin- en bouwmarkt Hornbach.

Het volledige ontwerpprojectbesluit Hornbach kunt u vinden op RO-online:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1883.pbhornbach-ON01.

Daarnaast ligt het ontwerpprojectbesluit met de daarbij behorende bijlagen ter inzage bij de balie Vergunningen in het stadhuis aan de Markt 1 te Geleen. De openingstijden van deze balie zijn dagelijks (werkdagen) van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak.

De bij het ontwerpprojectbesluit behorende bijlagen omvatten onder meer de voor het project ingediende bouwaanvraag.

Zienswijzen

Eenieder heeft – gedurende de termijn van terinzagelegging – de mogelijkheid een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk, maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, ter attentie van de afdeling RO/EZ, postbus 18, 6130 AA Sittard, onder vermelding van: ‘Zienswijze opb Hornbach’.

10 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven