Vaststelling wijzigingsplan ‘Landbouwstraat 25’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Someren maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Landbouwstraat 25’ hebben vastgesteld.

Inhoud wijzigingsplan

Het wijzigingsplan ‘Landbouwstraat 25’ biedt het juridisch-planologisch kader voor de vormverandering van het agrarisch bouwvlak op het perceel kadastraal bekend als gemeente Someren, sectie G, nummer 4381, plaatselijk bekend als Landbouwstraat 25 te Someren-Eind. De vormverandering vindt plaats om een nieuwe vleeskalverenstal te kunnen realiseren. De realisatie van deze stal is nodig in het kader van de toegenomen welzijnseisen voor dieren. Het aantal dieren neemt niet toe.

Stukken ter inzage

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken vanaf donderdag 11 augustus 2011 gedurende een periode van zes weken inzien bij het loket van de afdeling VROM in het gemeentehuis, Wilhelminaplein 1 te Someren. Het loket is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Om het wijzigingsplan buiten openingstijden in te zien, kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 0493-494888. Het wijzigingsplan is tevens via de website van de gemeente Someren (www.someren.nl) te raadplegen.

Beroep

Tijdens de termijn van zes weken kan schriftelijk beroep worden aangetekend tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan bij het college heeft ingediend;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten, dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij het college tegen het ontwerpwijzigingsplan.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit van het college van burgemeester en wethouders. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Someren, 10 augustus 2011

Naar boven