Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het door de raad op 30 juni gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied ter inzage leggen.

De stukken van het vastgestelde bestemmingsplan Buitengebied liggen van vrijdag 12 augustus tot en met donderdag 22 september 2011 ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis.

Het bestemmingsplan Buitengebied kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Naar boven