Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Bedrijventerrein Steenwijkerstraatweg 2010

Burgmeester en wethouders van Meppel maken bekend dat de gemeenteraad op 16 juni 2011 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Steenwijkerstraatweg 2010’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt ten noorden van het centrum van Meppel. Het ligt globaal tussen de Drentse Hoofdvaart en de Steenwijkerstraatweg (provinciale weg N375). Het terrein wordt ontsloten vanaf de Galgenkampsweg en de Steenwijkerstraatweg.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 4 augustus tot en met 14 september 2011 voor eenieder ter inzage in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Het plan (planverbeelding, regels, toelichting en bijlagen) kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Meppel. Ga naar www.meppel.nl vervolgens in de linkerkolom ‘Actueel’ → Bestemmingsplannen. Het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Steenwijkerstraatweg 2010’ kunt u hier raadplegen.

Beroep

Van 4 augustus tot en met 14 september 2011 kan schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Steenwijkerstraatweg 2010’ bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • degenen die tijdig, op grond van artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening, zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat geweest te zijn.

  • belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen, welke bij de vaststelling van het bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Gedurende bovengenoemde periode kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad omtrent de vaststelling treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn, naast het indienen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven