Ontwerp-projectbesluit ‘Zandlaan 16’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend, dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 40 Woningwet (Ww) bouwvergunning en projectbesluit te verlenen. Gelet op de datum van aanvraag en het overgangsrecht zijn de Ww en de Wro van toepassing. Het ontwerpbesluit ziet op het verbouwen van een bollenschuur tot logiesfunctie en het oprichten van diverse bouwwerken op het perceel Zandlaan 16.

Aan de Zandlaan 16 bevindt zich een oude bollenschuur uit 1930. In 2004 is de bollenschuur aangekocht. Zonder vergunning is gestart met de verbouw van de bollenschuur tot logiesgebouw. Onderhavig verzoek tot het nemen van een projectbesluit en het verlenen van een bouwvergunning is ingediend in het kader van de legalisatie.

Op grond van artikel 3.11, eerste lid, van de Wro en artikel 46, vierde lid, van de Ww ligt het ontwerpbesluit met ingang van donderdag 4 augustus 2011 tot en met woensdag 14 september 2011 (zes weken) voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis van Hillegom is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom.

Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl (onder ‘Hillegom in ontwikkeling’).

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per e-mail. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven