Ontwerp-omgevingsvergunning met zaaknummer WABO-10-27

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat zij voornemens zijn om voor het bouwen van 10 appartementen met een ondergrondse parkeergarage op de locatie Dorpen13/Roggeveenstraat1A te Schagen een omgevingsvergunning te verlenen met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Het voornoemde project bestaat uit de volgende activiteiten:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het geldende bestemmingsplan.

Ter inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning, de door de raad afgegeven ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 augustus 2011 gedurende een termijn van zes weken, derhalve tot en met 21 september 2011, voor eeniederter inzage in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen, bij de Afdeling Ruimte, cluster Bouwzaken op werkdagen van 08.15 uur tot 12.00 uur en ’s middags op afspraak. Voornoemde stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, rubriek: beleid en plannen, onder omgevingsvergunning → ontwerp-omgevingsvergunning: project Dorpen13/Roggeveen-straat1A.

Indienen zienswijzen

Binnen genoemde termijn van zes weken, kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. U wordt verzocht in uw brief te vermelden op welk ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, cluster Bouwzaken (telefoonnummer: 0224-210478).

Schagen, 10 augustus 2011

Naar boven