Besluit omgevingsvergunning Bouw paardenstal Bieruma Oostingweg 23A te Oranjewoud

Burgemeester en wethouders hebben op grond van artikel 2.1 lid 1 onder a en c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit ‘bouwen’ en voor de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ ten behoeve van het volgende plan:

ORANJEWOUD

  • Realiseren van een paardenstal op het perceel Bieruma Oostingweg 23A te Oranjewoud.

Ten behoeve van het plan is op 18 juli 2011 door de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Ter inzage

Het besluit, de daarbij behorende stukken en de verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 5 augustus 2011 gedurende een termijn van 6 weken tijdens openingsuren ter inzage bij de afdeling Publiek, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Tevens worden de stukken digitaal beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website www.heerenveen.nl en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank Leeuwarden, Sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector.

Inwerkingtreding

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt de beschikking niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven