Kennisgeving voornemen WABO vergunning voor appartementencomplex mat 44 appartementen aan de Korvetstraat 1

Burgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: plaatsen van een nieuwbouw appartementencomplex bestaande uit 44 appartementen

Locatie: Korvetstraat 1

Type: integraal

Burgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 augustus 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Den Helder.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan Burgemeester en Wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht . Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na telefonische afspraak met de eerder vermelde contactpersoon.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur (vrije inloop en op afspraak).

Burgemeester en Wethouders van Den Helder,

namens dezen:

teamleider Vergunningen van de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving,

A. Visser.

Naar boven