Ontwerpbestemmingsplan Stuivenbergweg, bedrijfsverplaatsing Heijdra en ontwerp beschikking omgevingsvergunning bedrijfsverplaatsing Heijdra

Ontwerpbesluiten Stuivenbergweg, bedrijfsverplaatsing Heijdra

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor de voorgenomen verplaatsing van het agrarische bedrijf van de familie Heijdra met ingang van 4 augustus 2011 gedurende 6 weken de volgende ontwerpbesluiten met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage liggen:

Bevoegd gezag

Ontwerpbesluit

Gemeenteraad van IJsselstein

Ontwerpbestemmingsplan Stuivenbergweg, bedrijfsverplaatsing Heijdra

Burgemeester en wethouders van IJsselstein

Ontwerpbesluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het oprichten van een bedrijfswoning met bijgebouw, een vleesveestal, een machineloods met stro-opslag, een wasplaats, een mestopslagplaats en diverse voedersilo’s.

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid als bedoeld in de Coördinatieverordening gemeente IJsselstein 2011 en doorlopen gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure overeenkomstig de Algemene wet bestuursrecht. Het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein verzorgt de coördinatie.

Inzage

De ontwerpbesluiten liggen ter inzage:

  • Bij het Klantcontactcentrum van het stadhuis in IJsselstein;

  • De ontwerpbesluiten zijn ook digitaal te raadplegen via www.ijsselstein.nl

  • Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Van 4 augustus t/m 14 september 2011 kan eenieder zowel mondeling als schriftelijk een zienswijze indienen op één of meerdere ontwerpbesluiten. Schriftelijke zienswijzen op een ontwerpbesluit moeten worden gericht aan het gezag dat bevoegd is voor het betreffende ontwerpbesluit, p/a het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein, Postbus 26, 3400 AA IJsselstein. In de zienswijze moet worden aangegeven op welk(e) ontwerpbesluit(en) de zienswijze betrekking heeft. Het college zorgt ervoor dat de zienswijze terecht komt bij het bevoegde gezag. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken via tel. (030) 686 1664.

IJsselstein, 3 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van IJsselstein,

de secretaris,

J. van Delden.

De burgemeester,

P.C. van den Brink.

Naar boven