Ontwerp-projectbesluit ‘Hoeksterloane 17a’ te Damwâld

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel maakt bekend dat vanaf donderdag 11 augustus 2011 gedurende een periode van zes weken tot en met woensdag 21 september 2011 op werkdagen van 8.30–12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00–17.00 uur bij het klantencontactcentrum, Hynsteblom 4 in Damwâld, voor iedereen ter inzage het:

Ontwerp-projectbesluit ‘Hoeksterloane 17a’ te Damwâld

Het ontwerp-projectbesluit is ook in te zien via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is daar in te zien via URL: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.pbDWhoeksterl17a-0301. Dit ontwerp-projectbesluit heeft tot doel de bouw van een woning mogelijk te maken.

Gedurende bovengenoemde periode van zes weken kan iedereen een zienswijze naar voren brengen, naar keuze:

  • Schriftelijk bij de gemeenteraad van Dantumadiel, Postbus 22, 9104 ZG in Damwâld, of

  • Mondeling na telefonische afspraak op telefoonnummer (0511) 426212. Van een mondelinge zienswijze wordt een kort verslag opgesteld. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u in geval van een mondelinge zienswijze uiterlijk 7 dagen voor het einde van de terinzagetermijn een afspraak te maken.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijze geldt dat gemotiveerd dient te worden aangegeven op welke onderdelen van het projectbesluit de reacties betrekking hebben.

Damwâld, 10 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel,

A. Aalberts,

burgemeester.

A.J.H.M. Stierhout,

secretaris.

Naar boven