Ontwerpbestemmingsplan ‘Jan de Vriesstraat, Diessen’

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat, met ingang van vrijdag 5 augustus 2011 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening): ‘Jan de Vriesstraat, Diessen’

Ter inzage

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.hilvarenbeek.nl). Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 15 september 2011.

Het plan is eveneens digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. via de volgende directe link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPdeVriesstraat-ON01

Omschrijving plan

Het plan maakt het mogelijk om op het kadastrale perceel Diessen sectie C nummer 6176 twee vrijstaande woningen te realiseren. Dit kadastrale perceel is gelegen aan de linkerzijde (westzijde) van het perceel Jan de Vriesstraat 6.

Ligging plangebied

Het plangebied is het perceel gelegen tussen Krekelshof en jan de Vriesstraat. Op de kaart (de verbeelding) die bij het plan hoort, staat de exacte begrenzing aangegeven.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Beheer & Realisatie, cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via centrale telefoonnummer (013) 505 8300.

Naar boven