Vaststelling wijzigingsplan fietspad Meerleseweg

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan artikel 3.9a lid 1 juncto 3.8 lid 3 Wro bekend dat zij op 18 januari 2011 het wijzigingsplan ten behoeve van de aanleg van een fietspad langs de Meerleseweg heeft vastgesteld.

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 januari 2011 voor de duur van 6 weken voor eenieder ter inzage. Het betreft nog een analoog wijzigingsplan, de stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00–12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30–17.00 uur. Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Keijsers van de afdeling Ruimtelijke Zaken, via telefoonnummer 013-5075200.

Tijdens bovengenoemde inzage termijn van 6 weken kan een beroepsschrift ingediend worden tegen het vastgestelde wijzigingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Baarle-Nassau, 28 januari 2011

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau.

Naar boven