Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde (verkeer) ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord, De Deel − Stadshart’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge de Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 en de Wet geluidhinder, artikel 110c lid 1, bekend dat in het kader van het (gewijzigde) ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord, De Deel − Stadshart’ ten behoeve van de bouw van 33 woningen op de locatie plaatselijk bekend als De Deel, met ingang van 28 juli 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbesluit Hogere Waarde (verkeer) ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord, De Deel − Stadshart’.

Voor 18 van de 33 nieuw te realiseren woningen is de geluidsbelasting vanwege het verkeer hoger dan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB.Burgemeester en wethouders willen met het vaststellen van de hogere waarden een geluidsbelasting toestaan, afhankelijk van de onderscheiden woningen, van ten hoogste 59 dB.

Het ontwerpbesluit Hogere Waarde (verkeer) ontwerpbestemmingsplan ‘Emmeloord, De Deel − Stadshart’, ligt op de volgende wijze ter inzage:

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 4 augustus 2011 voor zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze wordt op woensdagavond 17 augustus 2011 en woensdagavond 31 augustus tussen 19.00 uur en 22.00 uur de gelegenheid geboden een zienswijze naar voren te brengen. Wel dient u voor het indienen van een mondelinge zienswijze uiterlijk op 10 augustus 2011een afspraak te maken met de heer R. Groote Bromhaar, telefoonnummer (0527) 63 34 41.

Nadere informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het project Stadshart Emmeloord, (0527) 63 34 41.

Naar boven