Projectbesluit en gebruiksontheffing Amnesty Internationalweg

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat met ingang van 5 augustus 2011 het projectbesluit Amnesty Internationalweg gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Tevens ligt gedurende deze periode de gebruiksontheffing ter inzage voor het veranderen van het gebruik van deze locatie voor een uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen.

Het voorgenomen projectbesluit hangt samen met de aanvraag om gebruiksontheffing van het bestemmingsplan ten behoeve van het uitbreiden van het aantal parkeerplaatsen op deze locatie.

Het projectbesluit en de gebruiksontheffing liggen ter inzage bij het gemeentelijk Loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de Hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 te Haarlem. Dit loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagen is het loket geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kan het projectbesluit worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden bij de rechtbank Haarlem beroep instellen tegen het projectbesluit en de gebruiksontheffing. Het beroep kan alleen worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend. Het beroep kan worden ingediend bij de Rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Naar boven