Vaststelling wijzigingsplan en uitwerkingsplan De Zegge VI, fase 2

Burgemeester en wethouders van Raalte maken bekend dat zij bij besluit van 19 juli 2011 het wijzigingsplan ‘De Zegge VI, wijzigingsplan fase 2’ en het uitwerkingsplan ‘De Zegge VI, uitwerkingsplan fase 2’ hebben vastgesteld. Zowel het wijzigingsplan als het uitwerkingsplan hebben betrekking op de 2e fase van het bestemmingsplan De Zegge VI, en voorzien in de nadere uitwerking en ondergeschikte wijziging van het te realiseren bedrijventerrein.

Het vaststellingsbesluit en het betreffende plannen liggen van 4 augustus 2011 tot en met 14 september 2011 voor eenieder ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis.

De plannen en bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op de website van de gemeente Raalte www.raalte.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit over de vaststelling van zowel het wijzigingsplan als het uitwerkingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Op grond van de Wet ruimtelijke ordening treden het wijzigingsplan en het uitwerkingsplan in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven