Ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Eijsden-Margraten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijk ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 4 augustus tot en met woensdag 14 september 2011 het ontwerpbestemmingsplan Gemeentehuis Eijsden-Margraten (verbeelding, regels en toelichting) met bijbehorende documenten voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis locatie Margraten.

Het huidige bestemmingsplan Amerikaplein blijkt een omissie te bevatten, waardoor het huidige en de uitbreiding van het gemeentehuis aan het Amerikaplein 1 te Margraten niet geheel past binnen de planregels van het geldende bestemmingsplan. Middels deze gedeeltelijke bestemmingsplanherziening van het bestemmingsplan Amerikaplein wordt deze omissie hersteld.

Voor inzage in het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het Klantencontactcentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eijsden-Margraten. Schriftelijke zienswijzen dienen vóór donderdag 15 september gericht te worden aan de Raad van de gemeente Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met dhr. J.H.E. Rutten. In de periode van 8 augustus tot en met 26 augustus 2011 kunt u contact opnemen met dhr. F.J.P. Baur, beide via telefoonnummer 043-458 8488.

Eijsden-Magraten, 3 augustus 2011

Naar boven