Wijzigingsplan ‘Noordschans 3’ in Klundert

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat in de collegevergadering van 26 juli 2011 het wijzigingsplan ‘Noordschans 3’ ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan ligt samen met het vastgestelde beplantingsplan vanaf 4 augustus tot en met 14 september 2011 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum. Daarnaast is het plan in te zien op de gemeentelijke website via www.moerdijk.nl onder Thema’s, Ruimtelijke ordening.

In het wijzigingsplan ‘Noordschans 3’ wordt de vestiging van een agrarisch bedrijf mogelijk gemaakt ter plaatse van de locatie Noordschans 3 in Klundert. Hiertoe is in het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied Moerdijk’ een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep is mogelijk voor diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont hiertoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Degene die beroep instelt kan tijdens de beroepstermijn de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het ingediende beroepschrift worden overlegd.

Zevenbergen, 3 augustus 2011

Naar boven