Ontwerpbesluit omgevingsvergunning ter hoogte van Weeg 6, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend dat op 25 januari 2011 een verzoek om omgevingsvergunning is gedaan op grond van artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo voor de activiteit bouwen. De aanvraag betreft het bouwen van een woning op het perceel ter hoogte van Weeg 6. Omdat de aanvraag in strijd is met het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Assum/Weeg 2006’ kan er niet zonder meer een omgevingsvergunning worden verleend. Het college is voornemens met een afwijking van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 mee te werken.

Voordat overgegaan wordt op een definitieve beslissing kunt u met ingang van 5 augustus 2011 voor een periode van zes weken op het gemeentehuis kennis nemen van het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken. Het ontwerpbesluit en de stukken kunnen gedurende de genoemde termijn ook digitaal worden ingezien op de website van de gemeente Uitgeest, www.uitgeest.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze indienen. Zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Tevens kan men een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken (tel. 0251-36 11 11).

Naar boven