Ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Krim

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat met ingang van donderdag 4 augustus 2011, tijdens de openingstijden van het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden, gedurende zes weken, voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Nieuwe Krim ter inzage ligt. Het bestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan omvat een algehele herziening van de planologische regelingen voor de kern Nieuwe Krim. Verder biedt het bestemmingsplan mogelijkheden voor de bouw van een woning tussen de Nieuwe Krim 34 en 38 en een wijzigingsbevoegdheid waarmee een woning tussen de Nieuwe Krim 11 en 13 mogelijk kan worden gemaakt.

Tijdens deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu, telefoon 14 0524.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later een beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 3 augustus 2011

Het College van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven