Vastgesteld projectbesluit De Hoef nieuwvestiging agrarisch bedrijf

Burgemeester en wethouders hebben op 1 augustus 2011 een projectbesluit genomen voor nieuwvestiging van een agrarisch bedrijf aan de Hoef ongenummerd te Duizel.

Het projectbesluit ligt met ingang van 4 augustus 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de gemeentebalie. Op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening. Het projectbesluit met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.eersel.nl.

Waar gaat het projectbesluit over?

Het projectbesluit voorziet in een regeling voor de nieuwvesting van een intensieve veehouderij aan de percelen kadastraal bekend gemeente Eersel, sectie H, nummers 28 en 29 aan de Hoef te Duizel.

Bent u het met het projectbesluit niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de rechtbank, Postbus 90.125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het projectbesluit. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk daarvoor op de genoemde website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven