Uitwerkingsplan Schoenmakershoek-Oost fase 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur delen mede dat op 28 juni 2011 is vastgesteld het uitwerkingsplan ‘Schoenmakershoek-Oost fase 1’. Het betreft een uitwerking ex artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening van artikel 7 van het bestemmingsplan ‘Schoenmakershoek-Oost’. Het uitwerkingsplan regelt de woningbouw in het zuidelijk deel van het plangebied (tussen Lange Brugstraat, Landmanweg, Muldersweg en Donkerstraat).

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan ‘Schoenmakershoek-Oost fase 1’, het uitwerkingsplan en de beoordeling van de ingediende zienswijzen liggen gedurende de periode van 5 augustus tot en met 15 september 2011 ter inzage in het informatiecentrum in het stadskantoor. Bovendien zijn deze gegevens raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) en op ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende voornoemde periode kan tegen het besluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage). Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die bij burgemeester en wethouders een zienswijze hebben ingediend inzake het ontwerpuitwerkingsplan alsmede belanghebbende die aantoont redelijkerwijze niet in staat te zijn geweest zich tijdig tot burgemeester en wethouders te wenden. De belanghebbende die zich niet kan verenigen met de in het uitwerkingsplan aangebrachte wijzigingen kan eveneens van deze beroepsmogelijkheid gebruik maken.

Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Etten-Leur, 3 augustus 2011

Naar boven