Projectbesluit en bouwvergunning huisartsenpraktijk Nieuwe Markt 2a Echt (NL. IMRO.1711.PB2010107-VG01)

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 e.v. Wet ruimtelijke ordening op 3 augustus 2011 een projectbesluit hebben genomen met betrekking tot een door de heer drs. F.C.S. Schyns ingediende bouwvergunning voor de verbouwing van de bovenverdiepingen van het pand Nieuwe Markt 2a te Echt tot huisartsenpraktijk. Vervolgens hebben zij eveneens op 3 augustus 2011 de gevraagde bouwvergunning voor dit project verleend.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 5 augustus 2011 gedurende zes weken (derhalve tot en met 8 september 2011) ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daarnaast kan het vastgestelde projectbesluit via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) en RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) worden ingezien.

Tegen het ontwerp van het projectbesluit en het ontwerp van de bouwvergunning zijn geen zienswijzen ontvangen. Hierdoor kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift moet zijn ingediend binnen zes weken nadat beide besluiten aan de aanvrager zijn bekend gemaakt.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • de naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Bij het beroepschrift moet zo mogelijk een afschrift van het bestreden besluit worden gevoegd. Voor het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Wanneer beroep is ingesteld kan, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vereist, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Hiervoor is eveneens een griffierecht verschuldigd.

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren,

Echt, 4 augustus 2011

Naar boven