Kennisgeving beschikking verlenen omgevingsvergunningen aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie doet de volgende kennisgeving:

Dat aan de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen twee omgevingsvergunningen zijn verleend, beide voor de activiteiten slopen en milieuneutraal veranderen (art. 2.2, eerste lid onder a, en artikel 2.1, eerste lid, onder e, sub 2° en 3°, en artikel 3.10, derde lid) ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevings-recht (Wabo) voor:

  • de inrichting De Wijk 4, gelegen in de gemeente De Wolden, op het perceel, kadastraal bekend gemeente Ruinerwold, Sectie M, nummers 450, 452, 471 en 472.

  • de inrichting De Wijk 6, gelegen in de gemeente De Wolden, op het perceel, kadastraal bekend gemeente De Wijk, Sectie I, nummers 353, 358, 820 en 689.

De omgevingsvergunning betreft voor beide inrichtingen:

  • het verwijderen van diverse installatie-onderdelen, overtollig geraakt door veranderende procescondities. Tevens worden de verouderde automatiseringssystemen gemoderniseerd. Deze veranderingen leiden niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan volgens de geldende omgevingsvergunning is toegestaan.

Voor deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo).

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na datum van publicatie tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20101, ALP X/050, 2500 EC DEN HAAG.

De bekendmaking van dit besluit heeft plaatsgevonden op 03-08-2011.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevrouw S.J. Hoes, tel. 070-379 70 43.

Naar boven