Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Noordzijdseweg 225’ te Polsbroek’

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders bekend dat voor het perceel ‘Noordzijdseweg 225’ te Polsbroek, kadastraal bekend als Gemeente Lopik, sectie D, nummer 22 een bestemmingsplan in voorbereiding is.

Het voormalige garagebedrijf Schouten wordt gesaneerd en verplaatst. Op de voormalige bedrijfslocatie aan de Noordzijdseweg worden twee vrijstaande woningen gebouwd. Daarvoor dient de huidige bestemming ‘bedrijf’ te worden omgezet naar de bestemming ‘wonen’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 4 augustus 2011 tot en met woensdag 14 september 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Lopik op de afdeling R.O.B., Raadhuisplein 1 te Lopik, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de website www.lopik.nl onder ‘Plannen en projecten’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Lopik, 3 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Lopik,

de secretaris,

H. Capel.

De burgemeester,

R.G. Westerlaken-Loos.

Naar boven