Ontwerpbestemmingsplan ‘kantoorpand Schippers Bladel’

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘kantoorpand Schippers Bladel’ van 2 augustus tot en met 12 september 2011 (zes weken) ter inzage ligt bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de bouw van een kantoorgebouw voor Schippers Europe B.V. met een parkeerkelder op de hoek Bleijenhoek/ Rondweg te Bladel.

Iedereen kan tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of de heer A. van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, augustus 2011

Naar boven