Projectbesluit Oldeberkoperweg 70 Oudehorne

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij hebben vastgesteld een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening voor:

OUDEHORNE

  • het veranderen van een sportaccommodatie in een groepsaccommodatie (deels legalisatie), oprichten van een theehuis en een stookruimte en het plaatsen van een tuinscherm op het perceel Oldeberkoperweg 70 te Oudehorne.

Het projectbesluit bevat een regeling ten aanzien van het oprichten van bebouwing en maakt het bouwplan, dat voorziet in het veranderen van de sportaccommodatie in een groepsaccommodatie, het oprichten van een theehuis en een stookruimte en het plaatsen van een tuinscherm, mogelijk. In de regels is een wijziging aangebracht ten aanzien van de maximale hoogte van een silo, welke is bepaald op 6,50 m.

Met ingang van vrijdag 29 juli 2011 ligt gedurende 6 weken, voor iedereen het projectbesluit ‘Oldeberkoperweg 70 Oudehorne’ ter inzage. Tegelijkertijd ligt eveneens de verleende bouwvergunning ter inzage.

Inzage

Het projectbesluit kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie en de naam van het ontwerp-projectbesluit of het planid-nummer NL.IMRO.0074.PJBoldberkweg70OH-VG01.

Tevens kan de papieren versie (verbeelding) van het projectbesluit worden ingezien tijdens openingsuren bij de afdeling Publiek, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het projectbesluit is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Beroep

  • Belanghebbenden die zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerp-projectbesluit naar voren hebben gebracht (hiertoe worden mede gerekend belanghebbenden die zich verzetten tegen de bij vaststelling in het projectbesluit aangebrachte wijziging)

kunnen binnen de hiervoor omschreven termijn beroep instellen tegen het projectbesluit, bij de Rechtbank Leeuwarden, sector Bestuursrecht, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven