Bekendmaking vaststelling projectbesluit Veldman / Van den Berg in Hasselt

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken op grond van ex artikel 3.10 van de WRO het volgende bekend:

De gemeenteraad van Zwartewaterland heeft op 13 januari 2011 besloten het projectbesluit Veldman / Van den Berg vast te stellen. Hiermee wordt mogelijk gemaakt dat de bestaande bedrijven van Veldman (steenhandel) en Van den Berg (transportgroep) verplaatst kunnen worden van het huidige bedrijventerrein Zwartewater naar het toekomstige Bedrijventerrein II.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 27 januari 2010 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen in die periode worden ingezien bij de balie van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die het niet eens zijn met dit besluit en die tijdig hun zienswijze tegen het ontwerp projectbesluit hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 BG Zwolle.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit wilt voorkomen, dan moet u – naast een beroepschrift – ook een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening te treffen sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.
Naar boven