Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Industriestraat 14

Met ingang van 29 juli 2011 ligt gedurende zes weken het ontwerpbesluit omgevingsvergunning Industriestraat 14 ter inzage. Dit plan maakt de uitbreiding van de bedrijfsruimte met een opslaghal mogelijk op de locatie hoek Anholtseweg/Industriestraat te Dinxperlo. Bij het verlenen van deze omgevingsvergunning dient een planologische wijziging doorgevoerd te worden conform artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (projectbesluit).

Inzien

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ´zienswijze ontwerp projectbesluit Industriestraat 14´.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer (0543) 49 31 54.

Naar boven