Vastgesteld bestemmingsplan Industrieterrein Haven Cuijk 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Industrieterrein Haven Cuijk 2011’ gewijzigd heeft vastgesteld op 20 juni 2011. Tevens maken zij bekend dat de gemeenteraad besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen behorende bij het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken worden vanaf 3 augustus 2011 zes weken voor beroep ter inzage gelegd. Voor de mogelijkheid van beroep worden de besluiten omtrent de vaststelling van het bestemmingsplan en niet vaststellen van een exploitatieplan als één besluit aangemerkt. Beide besluiten vallen niet onder de Crisis en herstelwet.

Dit plan geeft een actuele planologisch/juridische regeling voor industrieterrein Haven Cuijk. Het bestemmingsplan vervangt het

bestemmingsplan ‘Industrieterrein Haven Cuijk’ uit 1981.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planid=NL.IMRO.1684.13BPindhaven-VA01;

  • digitaal (pdf) op http://cuijk.nl bij ‘Digitale Balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘kern Cuijk’;

  • analoog bij de Publieksbalie in het gemeentehuis en de bibliotheek te Cuijk tijdens openingstijden.

In de periode van woensdag 3 augustus 2011 tot en met dinsdag 13 september 2011 kan:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan;

beroep instellen en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt op 14 september 2011 in werking. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het vaststellingsbesluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist. Aan het indienen van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Cuijk, 2 augustus 2011

Burgemeester en wethouders van Cuijk,

W.A.G. Hillenaar,

burgemeester.

P.M. van de Koolwijk,

secretaris.

Naar boven