Vaststelling Structuurvisie Verfrissend Boxtel 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 28 juni 2011 de Structuurvisie Verfrissend Boxtel 2011 heeft vastgesteld.

De vastgestelde Structuurvisie wijkt op een paar punten af van de ontwerp-Structuurvisie. Zo is het bedrijfsplan aangevuld met een onderbouwing van het kostenverhaal. Ook is de begrenzing van de deelgebieden zodanig aangepast dat de noordelijke rand van Boxtel in zijn geheel valt binnen het deelgebied ‘Gordel’.

Inhoud

De Structuurvisie is een visie op de ruimtelijke ontwikkelingen van de gemeente Boxtel in de komende 10 jaar. De visie is gebaseerd op de Strategische Visie en geeft op hoofdlijnen een toekomstbeeld van de gewenste ruimtelijke inrichting van de gemeente tot en met 2020. Voor het gemeentebestuur is de Structuurvisie een basis voor concrete ruimtelijke beslissingen.

Bezwaar/beroep

De Structuurvisie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Inzage

De vastgestelde Structuurvisie is vanaf heden digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u na een telefonisch afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 0411-655334. de Structuurvisie inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op woensdag van 17.00 tot 19.30 uur.

Boxtel, 28 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven