Ontwerpbestemmingsplan ‘Herziening Komplan Haren, Rijksstraatweg 207’

Het college burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 29 juli 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Komplan Haren, herziening Rijksstraatweg 207’ gedurende zes weken (t/m 8 september 2011) ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan ‘Komplan Haren, herziening Rijksstraatweg 207’

Het plangebied betreft het perceel Rijksstraatweg 207 te Haren. Dit perceel vormt de overgang tussen het centrumgebied van Haren en de aangrenzende percelen met een woonbestemming. Het perceel Rijksstraatweg 207 te Haren heeft nu de bestemming ‘woondoeleinden’. De bestaande woning is sinds geruime tijd afgebroken. Directe aanleiding voor het bestemmingsplan is een particulier initiatief om ter plekke een gebouw op te richten met daarin op de begane grond een centrumvoorziening (makelaarskantoor) en op de beide verdiepingen een appartement.

Ter inzage ligging

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Komplan Haren, herziening Rijksstraatweg 207’ ligt tijdens de openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.haren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan iedereen zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van de gemeente Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer W.A. Holtjer, telefoonnummer 050 53 39 911 of per e-mail w.a.holtjer@haren.nl.

Naar boven