Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Steverinkstraat 60–64 in Gaanderen (gemeente Doetinchem)

Burgemeester en wethouders van Doetinchem maken bekend dat zij voornemens zijn de volgende omgevingsvergunning te verlenen. Bij deze aanvraag wordt afgeweken van een bestemmingsplan en wordt een uitgebreide procedure gevolgd. Artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° van de Wabo wordt hierbij toegepast.

Dossiernummer: 2011.0391

Voor: afwijking bestemmingsplan voor de bouw van 3 erfwoningen

Adres: Steverinkstraat 60-64

Postcode: 7011 JN

Woonplaats: Gaanderen

Ontwerpvergunning

De ontwerpvergunning wordt op 27 juli 2011 gepubliceerd en ligt in de periode van 28 juli tot en met 7 september 2011 ter inzage. In deze periode kunnen over het ontwerp zienswijzen worden ingediend.

Inzien stukken

De aanvraag omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit kunt u ook bekijken bij het loket bouwen en wonen van de gemeentewinkel. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken.

Iedereen kan binnen de genoemde termijn een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem, of via gemeente@doetinchem.nl. U kunt ook mondeling een zienswijze indienen (op afspraak).

Informatie en afspraak

Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingediend tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven