Kennisgeving ontwerp beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen voor het realiseren van een nieuwe tennisbaan aansluitend aan het bestaande tennispark aan de Past. van Berkelstraat te Sambeek.

Omdat de realisatie van een nieuwe tennisbaan in strijd is met de bepalingen van het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Kom Sambeek’ zal in de procedure tevens een verklaring van geen bedenkingen bij de gemeenteraad worden gevraagd.

De aanvraag, een ontwerpbeschikking en een ontwerp voor de verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 26 januari 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Boxmeer.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht bij burgemeester en wethouders, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer. Eventueel kunnen zienswijzen ook mondeling worden ingebracht . Voor het maken van een afspraak daarvoor en voor eventuele nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Vergunningen, tel. nr. 0485-585911.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Naar boven