Ontwerpbestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ West-Terschelling

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ te West-Terschelling gedurende 6 weken, vanaf vrijdag 29 juli 2011 tot en met donderdag 8 september 2011, ter inzage in de publieksbalie in het gemeentehuis.

U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.terschelling.nl.

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ West-Terschelling kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief aan de raad van de gemeente Terschelling, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling of mondeling door het maken van een afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ordening via telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Het ontwerpbestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ West-Terschelling is de planologische regeling voor de nieuwbouw van een hotel-restaurant en een fietsenverhuurbedrijf op de percelen sectie A nummers 2532 en 2533 gelegen aan de Molenstraat 5 en de Willem Barentszkade 23 te West-Terschelling.

Naar boven