Uitwerkingsplan Westfields fase 1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oirschot hebben met het oog op de realisatie van het bedrijventerrein Westfields het uitwerkingsplan Westfields, fase 1 (NL.IMRO.0823.UPOIWestflds201101-VAST) vastgesteld. Dit uitwerkingsplan vindt zijn grondslag in het bestemmingsplan Strijpsche Kampen Noord (2008).

Het uitwerkingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen volgens artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 28 juli 2011 gedurende 6 weken tot en met woensdag 7 september 2010 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis te Oirschot. U kunt het uitwerkingsplan ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oirschot.nl.

Bent u het niet eens met het uitwerkingsplan?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit vermelden. Ook geeft u aan waarom u het niet eens bent met het uitwerkingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Wie kan er beroep instellen?

Op het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Hierdoor kunt u alleen beroep instellen als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken. Daarnaast kan iedere belanghebbende beroep instellen tegen de door college vastgestelde wijzigingen ten opzichte van het ontwerpuitwerkingsplan.

In werking?

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is besloten.

Oirschot, 27 juli 2011

J. van Hout

secretaris.

R. Severijns,

burgemeester.

Naar boven