Bekendmaking ontwerpomgevingsvergunning ‘bedrijfsgebouwen Kivit Sanderboutlaan Elsloo’

Burgemeester en Wethouders van Stein maken bekend, dat met ingang van donderdag 28 juli 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van de omgevingsvergunning voor het oprichten van twee bedrijfsgebouwen op de percelen plaatselijk gelegen aan de Sanderboutlaan ong., te Elsloo. De onderhavige percelen zijn kadastraal gelegen in de Gemeente Elsloo, sectie A, nummers 3404 en 4616.

Omschrijving

Voornoemde bedrijfsgebouwen, met inpandige kantoren, zijn deels in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Business Park Stein’ voor wat betreft de milieucategorie en de aan te houden afstand tot de weg. Vandaar dat de uitgebreide procedure voor het verkrijgen van een omgevingsvergunning wordt gevolgd. Onderdeel van deze uitgebreide procedure is een ruimtelijke onderbouwing die voorziet in een beargumentering van de afwijking van het bestemmingsplan.

Terinzagelegging

De ontwerpomgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 28 juli 2011 tot en met woensdag 7 september 2011 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein.

Tevens is de ontwerpomgevingsvergunning met de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (actueel → bekendmakingen → omgevingsvergunning) en via www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0971.OVKivitBPSElsloo-OB01.

Zienswijzen

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerpomgevingsvergunning. Deze zienswijze moet uw naam, adres en burgerregistratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht, onder vermelding van: ‘zienswijze O2011-081: bedrijfsgebouwen B1 en B2 Kivit’, aan het college van burgemeester en wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Jennekens (tel. 046-4359235) of mevrouw Daniëls (tel. 046-4359237).

Stein, 27 juli 2011

A.C. Barske,

burgemeester.

J.G.A.W. Willemsen,

secretaris.

Naar boven