Vastgesteld bestemmingsplan Breestraat − Wisselstraat te Uden

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening heeft de gemeenteraad van Uden 7 juli 2011 het bestemmingsplan ‘Breestraat − Wisselstraat, Uden’ vastgesteld.

Het bestemmingsplan biedt een juridisch-planologisch kader voor de realisatie van een tweetal buitengebied woningen aan de Breestraat − Wisselstraat te Uden. Het plangebied is gelegen binnen de bebouwingsconcentratie Lankes.

Informatie en procedure

In het kader van de beroepstermijn ligt het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan met de relevante stukken ter inzage met ingang van 28 juli 2011 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis, Markt 145.

Tevens kunt u dit bestemmingsplan (NL.IMRO.0856.BPBU0299BREEWISSEL-VA01) raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.uden.nl, onder Leven in Uden/Bouwen&Wonen.

Gedurende deze beroepstermijn kunnen belanghebbenden krachtens de Algemene wet bestuursrecht tegen het besluit tot vaststellen van het bestemmingsplan schriftelijk of (via Digid) digitaal beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Wanneer spoedeisendheid dit vereist, kunnen belanghebbenden, die tevens beroep hebben ingesteld, een verzoek indienen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit en daarmee het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Uden, 27 juli 2011

Burgemeester en wethouders van Uden,

J.M. Smarius,

secretaris.

Burgemeester en wethouders van Uden,

H.A.G. Hellegers,

burgemeester.

Naar boven