Ontwerpbestemmingsplan ‘Rijksstraatweg 193A te Beek’

Burgemeester en wethouders van Ubbergen maken bekend dat gedurende 6 weken, het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage liggen op het gemeentehuis. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken digitaal in te zien en te downloaden op www.ubbergen.nl. Het digitale ontwerpbestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpplan ligt met ingang van maandag 1 augustus tot en met maandag 12 september 2011 voor iedereen ter inzage.

Het ontwerpplan voorziet in het wijzigen van de nog geldende bestemming ‘Bijzondere (culturele en sociale) doeleinden’ van de voormalige bibliotheek, in een bestemming voor detailhandel, in de vorm van een muziekwinkel of een winkel in het segment non-food, ten behoeve van de verplaatsing van de muziekwinkel Stockenhof naar deze locatie.

In het ontwerpraadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Indienen van zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Ubbergen, postbus 201, 6573 ZJ Beek-Ubbergen, onder vermelding van ‘zienswijze OBP’ en de naam van het bestemmingsplan. Er kunnen geen zienswijzen worden ingediend via de e-mail. Degene die een mondelinge zienswijze naar voren willen brengen, dient contact op te nemen met een medewerker van de afdeling VROM via telefoon 14024.

Naar boven