Projectbesluit Insecthuis Kanaal Zuidzijde 30 in Albergen, kadastraal bekend Gemeente Tubbergen, sektie H nummer 5889, als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Met ingang van donderdag 28 juli 2011 ligt conform het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende zes weken voor eenieder ter inzage het ontwerpbesluit op de aanvraag om een projectbesluit voor het bouwen van een kunstwerk met daarin een woonhuis op het perceel Kanaal Zuidzijde 30 in Albergen.

Het ontwerp-projectbesluit kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.0906404-ow01 ) en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het ontwerp-projectbesluit op RO-online.

Ook kunt u het ontwerp-projectbesluit inzien bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen.

Gedurende deze termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerp-projectbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven